Blått Blad SmykkeEnkelt og lekkert smykke i sølvfarget alminumstråd og lekre blå glassperler.

Kr. 130

4 kommentarer

Dagny

04.nov.2010 kl.18:51

Jeg likte Blått Blad smykket veldig godt og vil gjerne kjøpe det. Jeg er glad i sølvfarge, særlig i kombinasjon med ulike blåfarger, men også med hvitt. Jeg har sett at du tidligere har laget nydelige, enkle perlekjeder. Kommer du til å lage flere slike?

Oda

04.nov.2010 kl.20:34

Hei! Jeg har desverre akkurat solgt dette. Men kan prøve å lage noe lignende så kan du se om du er interessert? :) Tror jeg vet hvilke perlekjeder du snakker om, og det er allerede to i bestillign og kan gjerne lage flere? :)

Dagny

05.nov.2010 kl.08:30

Hei igjen! Jeg blir glad når du sier at du kan lage flere. Jeg liker selv blått/turkis/rødrosa og grått. I tillegg tenker jeg julepresanger til en 16 og en 19 åring. Kanskje du kan hjelpe meg litt når det gjelder dem?

Ingvild

05.nov.2010 kl.09:36

Hei Oda.

Så mye fint du lager og har på siden din!

Jeg likte også veldig godt Blått Blad, og kunne tenke meg å kjøpe et slikt (eller et lignede... kanskje også et enda enklere med en blå stein..?). Men jeg forstår at pågangen er stor, så jeg kan jo kanskje se etterhvert hva du eventuelt legger ut.

Ingvild (fra jobben til Bertil)

Skriv en ny kommentar

Oda

Oda

18, Bergen

Hei! På denne siden vil jeg legge ut bilder av ting jeg lager slik at familie og venner kan se hva jeg holder på med, kjøpe tingene mine eller kanskje ønske seg til jul? Enjoy!:)

Kategorier

Arkiv

hits